Nieuws

AEG KM4000 Keukenmachine cadeau

woensdag, 25 januari 2017

Wordt een MasterChef

Bent u ook een groot fan van kookprogramma’s? Heeft u ook altijd de juiste apparatuur willen hebben om heerlijk te koken en te bakken? Dan komt deze actie u zeker van pas. Indien u vijf AEG inbouwapparaten aanschaft in de periode van 1 februari tot en met 30 april 2017 dan krijgt u de AEG Ultramix KM4000 keukenmachine cadeau! Met deze actie beschikt u gelijk over alle apparatuur wat van u de ultieme Masterchef maakt.

AEG UltraMix keukenmachine

De AEG Ultramix keukenmachine KM4000 is een krachtig, sterk en veelzijdig apparaat waarmee u alles kunt bereiden. Denk hierbij aan het kneden van deeg, het opkloppen van room, het pureren van aardappelen en nog veel meer. Het apparaat heeft verschillende snelheden wat u de mogelijkheid geeft om gerechten optimaal te bereiden.