Nieuws

Langer vers met BioFresh actie bij Liebherr

dinsdag, 4 april 2017

 

Koop tussen 1 april en 31 mei 2017 een Liebherr koelkast of koel/vriescombinatie met BioFresh en krijg een gratis Verse Oogst Box! Dit verspakket zit vol biologische groenten en fruit van Nederlandse telers en wordt kosteloos bij u thuis bezorgd.

Langer vers met BioFresh

Des te verser de levensmiddelen, des te waardevoller zijn deze voor een gezonde voeding. Een goede reden om te kiezen voor BioFresh. Want BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, vlees, vis en melkproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in het normale koeldeel.

Van het voedsel dat we weggooien bestaat ruim 40% uit vlees, vis, kaas, zuivel, groente en fruit. Wanneer deze levensmiddelen langer houdbaar blijven, hoeft er minder te worden weggegooid en kunt u ieder jaar naar schatting zo’n € 150 besparen.

  • Groente, fruit, vlees, vis en zuivelproducten blijven tot 3x langer vers
  • Verse producten in één keer voor de hele werkweek inkopen mogelijk
  • Véél minder vaak weggooien van voedsel
  • Behoud of zelfs toename van vitamines (92% hoger dan in normaal koeldeel)
 

Hoe werkt deze actie?