Nieuws

Keukenapparaten van Smeg en Dolce&Gabbana

maandag, 15 mei 2017

WoW! Keukenapparaten van Smeg en Dolce&Gabbana

Het is alweer de tweede keer dat het Italiaanse Smeg en het vooraanstaande modehuis Dolce & Gabbana een bijzondere en unieke samenwerking hebben, waaruit een unieke collectie klein huishoudelijke apparaten is geboren. De nieuwe Smeg producten hebben de naam “Sicily is my Love” en zijn een samensmelting van fashion en design. Een prachtige eyecatcher voor de keuken. Made in Italy!

Kleurrijke eyecatchers in de keuken

Vorig jaar hadden Smeg en Dolce&Gabbana succes met de 100 unieke handgeverfde Smeg koelkasten, dit jaar werkten ze samen aan een bijzondere collectie keukenapparaten, waaronder broodroosters, citruspersen, koffiemachines, waterkokers, mixers en slow juicers.

De apparaten uit de 50’s style collectie van Smeg zijn beschilderd met prachtige interpretaties van Siciliaanse folklore: citrusvruchten, kaktussen en felrode kersen zijn een paar voorbeelden van de kleurrijke afbeeldingen. Bloemenmotieven en afbeeldingen van de fascinerende vulkaan Etna, decoratieve bladeren. Alle ontwerpen zijn verbonden met de thuisbasis van Domenico Dolce en Stefano Gabbana: Sicilie. Maar ook met de Italiaanse keuken, waar Smeg en haar producten onlosmakelijk mee verbonden zijn. De kleine keukenapparaten zijn het resultaat van Smeg’s jarenlange ervaring in Italiaans design.

Voorbeelden van collectie DGSicilyismyLove

Te gekke keukenapparaten als kunst in je keuken. Wie wil dat nou niet? We zetten een aantal van deze blikvangers voor je op een rij…

Smeg blender 50's style - design Dolce&Gabbana collectie Sicily is my love #keuken #keukenapparaten #DGsicilyismylove

Smeg broodrooster 50's style - design Dolce&Gabbana collectie Sicily is my love #keuken #keukenapparaten #DGsicilyismylove

Smeg citruspers 50's style - design Dolce&Gabbana collectie Sicily is my love #keuken #keukenapparaten #DGsicilyismylove

Smeg keukenmixer 50's style - design Dolce&Gabbana collectie Sicily is my love #keuken #keukenapparaten #DGsicilyismylove

Smeg broodrooster 50's style - design Dolce&Gabbana collectie Sicily is my love #keuken #keukenapparaten #DGsicilyismylove

Smeg koffiemachine 50's style - design Dolce&Gabbana collectie Sicily is my love #keuken #keukenapparaten #DGsicilyismylove #koffie

Smeg slowjuicer 50's style - design Dolce&Gabbana collectie Sicily is my love #keuken #keukenapparaten #DGsicilyismylove

Smeg waterkoker 50's style - design Dolce&Gabbana collectie Sicily is my love #keuken #keukenapparaten #DGsicilyismylove

Voortaan kopen wij alleen nog maar keukenapparaten, die ook kunst in de keuken zijn! Zo dachten de bezoekers van de Salone del Mobile in Milaan er trouwens ook over. Bekijk hieronder een impressie van de bijzondere #DGSicilyismyLove 2017 editie.