Nieuws

Gratis accessoires t.w.v. maximaal € 469,- bij Neff

donderdag, 15 maart 2018

Gratis accessoirepakket cadeau bij aankoop van een inductiekookplaat met afzuiging i.c.m. 3 andere NEFF apparaten.

Bij aankoop van een kookplaat met afzuiging i.c.m. 3 andere NEFF apparaten ontvang je nu een gratis accessoirepakket t.w.v. max. € 469,-.

De NEFF Inductiekookplaten mét afzuiging zijn in alle opzichten volwaardige kookplaten en hebben alle features die je van NEFF gewend bent, zoals PowerMove en PowerTransfer. En met FlexInductie van NEFF zet je de pan neer waar je wilt. De kookplaat herkent automatisch de grootte en positie van de pan.

 

Wat zit er in het NEFF Accessoirepakket?

In het pakket zitten, afhankelijk van het type Inductie kookplaat met afzuiging, de volgende accessoires:

  • De Barbecue Set: De perfecte accessoire voor in de oven. Ideaal voor het roosteren van gevogelte en het bereiden van groentes.
  • De GourmetTray: de nieuwste NEFF accessoire, past in iedere koelkast met typenummer beginnende met KI. De GourmetTray bestaat uit 4 glazen schalen met deksels en een tray gemaakt van duurzaam bamboo, die je eenvoudig in de koelkast kunt schuiven.
  • Teppanyaki: Speciaal voor keukens met een FlexInductie kookplaat.
 
 
 
 

Deze actie is geldig voor de aankoop van een actiemodel NEFF Kookplaat met afzuiging, i.c.m. minimaal 3 andere NEFF apparaten uit verschillende productgroepen, gedurende de actieperiode 01-04-2018 t/m 31-12-2018