Nieuws

LEICHT op de Eurocucina in Milaan

maandag, 21 mei 2018

De Eurocucina viel dit jaar in het jubileumjaar van LEICHT:

LEICHT wordt 90 – en presenteerde zich op de Eurocucina als hoogwaardig architectuurmerk met talrijke innovatieve planningsideeën voor de keuken en het gehele interieur.

Op een oppervlakte van 400 vierkante meter toonde de onderneming inspirerende planningsconcepten en nieuwe oplossingen voor volledig in de woonruimte integreerbare keukens en de behaaglijke woonomgeving. Als een in de keukenbranche uniek planningsidee wekte met name de inloopruimte veel enthousiasme op – een “ruimte in de ruimte” die onafhankelijk van een vooraf bepaalde plattegrond gepland en individueel ingericht wordt. Na de eerste presentatie op de beurs “Küchenmeile A30” verleden jaar heeft LEICHT de “ruimte in de ruimte” op de Eurocucina voor het eerst in de actuele trendkleur zwart getoond en daarmee precies ingespeeld op de hedendaagse tijdgeest. Talrijke klanten, ontwerpers en architecten hebben de globale trend naar in z’n geheel donkerdere tinten in de keuken en zijn omgeving dan ook bevestigd.