Inbouwapparatuur

Zanussi

Zanussi_ChoresMadeEasier_Dutch

In 1916 begon de jonge, ondernemende Antonio Zanussi in het noordoosten van Italië met het maken van ovens en al snel ontwikkelde hij een reeks innovatieve producten. In de jaren 50 groeide het bedrijf onder leiding van Antonio’s zoon uit tot 300 werknemers en stonden onze innovatieve gasovens in heel Europa bekend om hun compactheid, prestaties en gebruiksgemak.

In de jaren 80 werd Zanussi onderdeel van Electrolux AB Stockholm, waardoor Zanussi apparaten met Italiaanse designflair en kwaliteit kon blijven ontwikkelen. U kunt er dus op vertrouwen dat Zanussi uw dagelijkse klussen zo eenvoudig mogelijk maakt… zodat u snel weer van het leven kunt genieten.
Bij Zanussi zien we de dingen heel eenvoudig: tijd is kostbaar, dus geniet er van! Om te zorgen dat u optimaal van het leven kunt genieten, ontdek de nieuwe Quadro™-range. Slimme apparaten die perfect in elk keukenontwerp passen. Elk apparaat ziet er geweldig uit en in combinatie met de andere apparaten uit de Quadro™-range nog beter, zoals u zou verwachten van ons Italiaans erfgoed. De reeks is ontworpen voor eenvoudig gebruik, om het zware werk uit uw handen te nemen. Dag in, dag uit. Uw karweitjes zonder moeite geklaard. De Quadro™-range maakt uw leven makkelijker en ziet er goed uit.

Alles wordt eenvoudiger – Met een beetje Italiaanse flair