Keukens

Beckermann keukens

Het corpus- en frontenassortiment van Beckermann Keukens is erg groot. Van elegant en tijdloos tot rechtlijnig design; van landelijk en mediterraan tot retro: het assortiment omvat elke niche. Beckermann is flexibel, zowel wat zijn series betreft als op het gebied van speciale, op de individuele klantgerichte, productie.

De mogelijkheden om de standaardaanbiedingen op individuele wijze uit te breiden zijn talrijk. Een paar keukenprogramma’s worden bijvoorbeeld ook als “Trendline” aangeboden. Deze greeploze serie heeft een karakteristieke, heldere lijnvoering. Het Beckermann concept “My Home” belooft een communicatieve verbinding tussen uw keuken en woonkamer. Hier worden een groot aantal meubelelementen voor de woonkamer aangeboden die bij uw keuken passen: woonwanden, vitrines, sideboards, andere kastoplossingen en salontafels.

Nog meer variatie wordt bereikt door een veelvoud aan toevoegingen op het gebied van design en verlichting, zoals bijvoorbeeld een onderkant van een hangkast met verlichting of een met led-lampjes uitgeruste glazen inlegbodem. Naar wens kunnen ook lades en kasten met verlichting uitgevoerd worden.