Keukens

Landelijke keuken

De overeenkomsten tussen landelijke keukens en nostalgische keukens zijn groot. Eigenlijk zou men kunnen zeggen dat de landelijke keuken de strakker vormgegeven variant is van de nostalgische keuken. Hoewel bij een nostalgische keuken de kaderdeur of paneeldeur bijna onmisbaar is, kan bij de landelijke keuken ook moeiteloos voor een vlakke deur worden gekozen.

Keukens in landelijke stijl

Bij het ontwerpen van een landelijke keuken wordt rekening gehouden met de gezelligheid die dit type keuken met zich mee brengt. De landelijke keuken is een strakker vormgegeven variant van de nostalgische keuken. Maar daarbij moet worden opgepast dat de keuken niet té modern wordt, waardoor het gezellige karakter van de landelijke keuken verdwijnt.

Landelijke keukens zijn leverbaar in vele kleuren, met vlakke en bewerkte deuren. Deze kunnen van hout zijn of gelakt.

Het werkblad kan varieren van kunststof tot graniet, van composiet tot Dekton en is leverbaar in verschillende diktes en randafwerkingen.

Alle kleuren en opstellingen mogelijk

De afmetingen van de keukenruimte, uw wensen en uw budget bepalen de uiteindelijke opstelling van uw nieuwe keuken. Welke opstelling er ook uit rolt: een landelijke keuken is leverbaar in alle opstellingen, dus altijd mogelijk. Wij maken uw keuken op maat. Voor u