Keukens

Moderne keuken

Net als bij designkeukens is er niet één omschrijving van een moderne keuken te geven. Wat sommige mensen modern vinden, is de ander niet modern genoeg. Wij zien in de beschrijving van een moderne keuken vooral een keuken die van deze tijd is. Dit kan een greeploze keuken zijn, maar ook een keuken met grepen.

Kenmerken van een moderne keuken

Een moderne keuken is van alle gemakken voorzien, heeft een goede werkhoogte en is stijlvol ontworpen. Natuurlijk voorzien van allerlei inbouwapparatuur die het leven een stuk gemakkelijker maken. Zoals bijvoorbeeld een inbouw vaatwasmachine. Vroeger een luxe, maar tegenwoordig standaard aanwezig in iedere nieuwe keuken. Ook een Quooker – de kokend waterkraan – wordt steeds meer toegepast. Eén op de vijf nieuwe keukens wordt uitgeleverd met een kokend waterkraan.

Hoewel kleur altijd een bepaalde aantrekkingskracht heeft, kiezen de meeste mensen toch voor een witte keuken of een afgeleide daarvan. Denk daarbij aan gebroken wit, grijs- en creme-tinten. Deze kleurtinten zijn het meest tijdloos. Zoals iedere nieuwe keuken is een moderne keuken ook voorzien van gedempte laden en gedempte deuren.

Houten deuren geven warmte

Sterk in opkomst zijn de houten keukens. Robuuste deuren van grof hout (met of zonder noesten) of deuren van gesorteerd hout, aan u de keuze. Keuken 3000 Weening heeft een uitgebreide collectie.

Houten keukens geven een warme huiselijke sfeer waar veel mensen naar op zoek zijn. Ideaal om toe te passen in een open keuken of woonkeuken.

Voor welke variant van de moderne keuken u ook kiest: bij Keuken 3000 Weening bent u aan het juiste adres.