Keukens

Keukenrenovatie

Vervanging algemeen: uw keuken renoveren

Soms is de basis van een bestaande keuken nog goed en kan er worden volstaan met het renoveren van de keuken. Hierbij kunt u denken aan nieuwe keukendeurtjes, een nieuw werkblad of nieuwe inbouwapparatuur. Maar ook het monteren van nieuwe greepjes kan een keuken al een heel andere uitstraling geven.

Goedkoper dan een nieuwe keuken

Omdat er gebruik gemaakt wordt van de bestaande keuken is keukenrenovatie goedkoper dan het aanschaffen van een compleet nieuwe keuken. Dit is echter niet altijd de reden waarom mensen kiezen voor het renoveren van hun bestaande keuken. Een achterliggende gedachte kan ook zijn dat de indeling van de keuken heel goed bevalt, maar de kleur of de stijl van de deurtjes inmiddels niet meer past bij het veranderde interieur. Voor zulke situaties is keukenrenovatie een ideale oplossing!

Expert in keukens renoveren

Waar kunt u beter terecht voor het renoveren van uw keuken, dan bij een speciaalzaak ? Zij weten waar op gelet moet worden en hebben vele jaren kennis in huis. Keuken 3000 Weening heeft al sinds 1976 veel ervaring op het gebied van keukenrenovatie. Neem uw foto’s dus mee en kom beslist langs om te informeren naar de mogelijkheden. Net als bij een nieuwe keuken is ook hier een goed advies afhankelijk van uw budget. Denk daar dus ook over na zodat wij u eerlijk kunnen adviseren over de mogelijkheden binnen uw budget.