Keukens

Nieuw werkblad op bestaande keuken

Een nieuw werkblad op uw bestaande keuken geeft uw keuken een geheel nieuwe uitstraling. Zeker wanneer u uw huidige kunststof werkblad vervangt voor een stenen werkblad. Op het gebied van werkbladen is de afgelopen jaren veel ontwikkeling geweest. Zo zijn er naast de bekende granieten werkbladen nu ook werkbladen van composiet en keramiek. Ook Dekton en LG HiMacs behoort tot de mogelijkheden.

Veel keuze bij een nieuw aanrechtblad

Wanneer u kiest voor een nieuw werkblad is er enorm veel keuze in kleuren en materialen. Een goed advies is daarbij belangrijk. Het gaat daarbij om kleurstelling, maar ook eigenschappen. Op uw werkblad bereidt u immers uw voedsel en wij vinden het belangrijk dat u weet welke eigenschappen uw nieuwe werkblad heeft. Zodat u daar een bewuste keuze in kunt maken.

Om tot een goed advies te komen is het handig wanneer u een kleurstaal – of misschien wel een keukendeurtje – mee kunt nemen van uw huidige keuken. Ook afmetingen en foto’s zijn een ideaal hulpmiddel. Op die manier kunnen wij u een optimaal passend advies geven.

Nauwkeurig opmeten van uw nieuwe werkblad

Na aankoop van uw nieuwe werkblad komen wij bij u thuis om de definitieve maten te meten, zodat uw nieuwe werkblad perfect op maat kan worden gefabriceerd. Uiteraard kunnen wij de montage van uw nieuwe werkblad voor u verzorgen, zodat u snel van uw nieuwe aanrechtblad kunt genieten.