Keukens

Nieuwe keukendeurtjes

De meest toegepaste vorm van keukenrenovatie is het vervangen van de keukendeurtjes. Hiermee krijgt u op relatief eenvoudige wijze een geheel andere keuken. Omdat iedere keukenleverancier zijn eigen maatvoering heeft, is een maatwerkleverancier noodzakelijk. Natuurlijk is Keuken 3000 Weening een maatwerkleverancier waar u terecht kunt. Wij zijn immers een speciaalzaak.

Heel veel modellen keukendeurtjes

Bij keukenrenovatie kunt u kiezen uit heel veel modellen keukendeurtjes in alle mogelijke stijlen. Uw keuken zal er als nieuw uitzien! In onze prachtige showroom kunt u samen met een van onze adviseurs de vele mogelijkheden bekijken.

Neem foto’s en/of tekeningen mee en indien mogelijk een bestaand deurtje. Op die manier kunnen we we een persoonlijk advies geven, geheel toegespitst op uw situatie en uw keuken. Uiteraard komen we na opdracht bij u thuis om alle keukendeurtjes nauwkeurig op te meten, zodat deze perfect op maat voor u kunnen worden gemaakt.

Keuken 3000 Weening is keukenrenovatie specialist

Bij Keuken 3000 Weening hebben we jarenlange ervaring (sinds 1976!) met keukens en keukenrenovatie. Wij weten waar op gelet moet worden bij het renoveren van een keuken. Want zoals met elk beroep zijn ook op keukengebied specifieke zaken waar op gelet moet worden bij keukenrenovatie. Iedere keuken is uniek en vraagt om een specialist die verstand heeft van zaken. Kom gerust eens vrijblijvend langs en informeer naar de mogelijkheden.