Keukens

Keukenmontage

 

KEUKEN 3000 Weening verzorgt voor u de complete keukenmontage.

Het monteren van een keuken is een vak apart en vereist veel ervaring. De maatvoering van een keuken is zeer nauwkeurig en daarom dient het stellen en afmonteren van de keuken met veel deskundigheid te worden uitgevoerd. Met grote zorgvuldigheid dient er te worden omgegaan met de fronten van kasten en lades, aanrechtblad, spoelbak etc. Elke beschadiging is er immers één te veel. Een goede ervaren keukenmonteur weet hoe hij hiermee om moet gaan. KEUKEN 3000 Weening monteurs doen niet anders dan het monteren van keukens en zijn hier dus dagelijks mee bezig.

U kunt er daarom volledig op vertrouwen dat uw nieuwe keuken bij KEUKEN 3000 Weening monteurs in goede handen is.

KEUKEN 3000 Weening verzorgt desgewenst voor u het totaalpakket: van voorbereidende werkzaamheden zoals het verwijderen van de oude keuken, op zijn plaats brengen van gas- en waterleidingen en elektra tot het plaatsen van de kasten en plaatsen en aansluiten van de apparatuur. Maar ook de ‘finishing touch’ zoals betegelen van de muren en vloerafwerking behoren tot de mogelijkheden. Voor specifieke werkzaamheden zoals bijplaatsen van groepen (elektra) of stucwerk worden deskundige en betrouwbare personen ingeschakeld. De contacten worden desgewenst geregeld zodat u met één persoon van doen hebt. U kunt er daarom volledig op vertrouwen dat uw nieuwe keuken bij onze monteurs in goede handen is.

Als uw huidige keuken nog in prima conditie is, maar het uiterlijk voldoet niet meer aan uw wens, KEUKEN 3000 Weening kan uw keuken renoveren. Voor het vervangen van fronten, apparatuur of werkblad kunt u bij ons een prijsopgave aanvragen.